TIMOCOM: První Smart Logistics System v Evropě prožil úspěšnou premiéru

„Životní prostředí je vítězem letošního veletrhu IAA Nutzfahrzeuge“

23.10.2018

Erkrath/Hannover, 23. říjen 2018 – 435 světových premiér – jeden vítěz: „Díky tématům elektromobility a propojování je životní prostředí jednoznačným vítězem letošního veletrhu IAA Nutzfahrzeuge“, říká Gunnar Gburek, mluvčí společnosti TIMOCOM. Také TIMOCOM představil na tomto nejvýznamnějším veletrhu v oblasti dopravy, logistiky a mobility novinku. Se svým chytrým logistickým systémem představila tato IT společnost poprvé nové strategické zaměření své úspěšné celoevropské dopravní platformy.

„V podobě Smart Logistics System nabízíme našim zákazníkům možnost, aby jedním kliknutím myši získali přístup k inteligentním IT aplikacím a službám pro digitalizaci a automatizaci svých logistických procesů“, říká Gburek. Smart Logistics System přitom představuje neutrální síť. „Systém umožňuje snadné a bezpečné propojení s více než 40.000 prověřených firem z odvětví.“ Gburek je přesvědčen, že i to je přínos pro životní prostředí. „Díky propojování bez potřeby dalších komunikačních prostředků a informačních mezer lze výrazně efektivněji využívat kapacity v celém přepravním procesu.“

Symbolem nového zaměření TIMOCOM je flexibilní firemní logo, které se více obrací na své adresáty. Ve spojení s novým heslem „Augmented Logistics“ symbolizuje rozšíření spektra služeb pro více než 127.000 uživatelů systému. „Jako neutrální a propojující systém chceme našim zákazníkům umožnit svět bez logistických výzev“, popisuje firemní vizi Pélagie Mepin, marketingová ředitelka. Firemní vize je základem nového strategického zaměření firmy.