IAA Nutzfahrzeuge 2016: Geniálně digitální

Dopravní platforma TimoCom se mění

13.10.2016

Erkrath, 13.10.2016 – Poskytovatel IT služeb TimoCom se prezentoval na 66. ročníku veletrhu IAA Nutzfahrzeuge v Hannoveru a na tomto světově nejvýznamnějším veletrhu pro dopravu, logistiku a mobilitu jasně ukázal, že největší dopravní platforma Evropy je připravena na digitální budoucnost logistiky.

Novinka roku od TimoCom

Motto letošního veletrhu znělo „Nápady jsou hybnou silou“. TimoCom se této hlavní myšlenky chopil a exkluzivně představil novinku v rámci největší dopravní platformy v Evropě, o které se již dříve spekulovalo. Funkce ukládání a stahování často požadovaných dokumentů je integrovaná v adresáři firem a faxy s e-maily díky ní patří minulosti. Tato funkce je pro TimoCom velkým milníkem, neboť zásadní trend digitalizace byl jedním z největších témat letošního veletrhu.

Doprava a logistika neznají hranice

Kromě vysokého zájmu téměř čtvrt milionu návštěvníků byla letos zřejmá ještě jedna skutečnost – IAA byla mnohem mezinárodnější než kdy dříve. Z 215.000 návštěvníků z oboru byl každý třetí ze zahraničí, což potěšilo veletržní tým TimoCom. Jeho členové ovládají mnoho jazyků a díky tomu si dokázali se všemi návštěvníky stánku popovídat v mateřském jazyce. Marcel Frings (Company Spokesman) k tomuto říká: „Navazování nových kontaktů, seznamování zájemců s mnoha výhodami platformy TimoCom v jejich rodném jazyce a aktivní podpora našich zákazníků na cestě k Logistice 4.0 je pro nás jako celoevropskou dopravní platformu zcela zásadní."

Dopravní platforma TimoCom nabízí přidanou hodnotu pro všechny účastníky dopravního řetězce. O tom se na stánku TimoCom v Hannoveru nejen díky největší novince tohoto roku přesvědčili dopravci, speditéři i výrobní a obchodní firmy  .

Více informací o TimoCom naleznete na www.timocom.cz.