21.03.2012

BMEnet prodloužil platformě TC eBid® značku kvality „Frachteneinkauf“

Nové ocenění pro TimoCom

(2)

Düsseldorf, 21. 3.2012. Platforma výběrových řízení TC eBid® společnosti TimoCom Soft- und Hardware GmbH byla již podruhé oceněna značkou kvality „Frachteinkauf“. Dobré hodnocení odborné poroty společnosti BMEnet GmbH, která je dceřinou firmou svazu BME (Spolkový svaz pro materiálové hospodářství, nákup a logistiku), se tomuto webovému programu daří držet od spuštění na konci roku 2009 až dodnes.


Za 58 let své existence se BME etabloval jako odborný svaz pro nákup a logistiku v Německu. Důležitým cílem organizátorů této sítě je podporovat výměnu zkušeností mezi firmami a vědci, a to jak pro nakupující, tak i pro poskytovatele. Svaz se také zasazuje o kvalifikaci svých členů v zájmu zvýšení jejich výkonnosti. BMEnet GmbH uděluje v této souvislosti značku kvality za software v oblasti elektronického nákupu – od managementu katalogů až po elektronické zadávání zakázek. Z takového ocenění se TimoCom mohl těšit již na konci roku 2009 v době uvedení TC eBid® na trh. Nyní platforma výběrových řízení obstála v testech BME podruhé.


Snadná srozumitelnost, vysoká transparentnost trhu

„Co se nám líbí, je srozumitelnost platformy výběrových řízení společnosti TimoCom. Vysoká míra standardizace a jednoduché uživatelské rozhraní vedou k úspoře procesních nákladů. Rozsáhlá databáze dodavatelů v dopravě navíc zvyšuje transparentnost trhu“, objasňuje Andreas Richter pověřený certifikací u BMEnet GmbH. V současnosti s úspěchem využívá aplikaci více než 2.000 firem – od „velkých hráčů“ až po malé firmy. Celkově se prostřednictvím TC eBid® podařilo vyřídit již více než 10.000 výběrových řízení na dopravu. Známka kvality „Frachteneinkauf“ je pro TimoCom velmi užitečná, protože zákazníci dávají certifikovaným produktům přednost. Navíc může firma s tímto oceněním prokázat kvalitu svého softwaru. O tom hovoří i zástupce firmy TimoCom Marcel Frings: „Velmi nás těší, že naše celoevropská platforma výběrových řízení opět zaujala a přesvědčila BME a že můžeme našim zákazníkům nabízet "vyzkoušenou kvalitu"."

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru