01.09.2014

Jistá budoucnost: Svět TimoCom je nyní dostupný i prostřednictvím mobilních zařízení

Provozovatel burzy nákladů umožňuje bezstarostné zpracování přepravních zakázek

(1)

Düsseldorf / Hannover, 1.9.2014. „Hýbeme budoucností“, tak zní heslo letošního veletrhu IAA Užitkové vozy 2014, který se koná od 25. září do 2. října 2014 v německém Hannoveru. I letos se nejvýznamnější světový veletrh mobility, dopravy a logistiky zaměří na novinky z oboru. Chybět zde proto pochopitelně nemůže ani provozovatel evropského lídra mezi burzami nákladů, společnost TimoCom Soft- und Hardware GmbH, která má pro své zákazníky připravenou další premiéru. Tento poskytovatel služeb v Hannoveru exkluzivně představí mobilní přístup ke všem platformám TimoCom, a to s nejvyššími bezpečnostními standardy.

 

Mobilní přístup zvyšuje šance na úspěch

Při vývoji mobilní verze byly prioritou zejména každodenní nároky na moderní logistiku.  V dnešní době je v tomto oboru klíčová především schopnost rychle a flexibilně reagovat na změny. „S mobilním přístupem jsme posílili dostupnost naší produktové palety – pro nás je to logický krok směrem k mobilní budoucnosti,“ říká zástupce společnosti TimoCom Marcel Frings. Na veletrhu IAA 2014 budou moci disponenti, dopravci a podnikatelé z průmyslu a obchodu konečně sami zažít mobilní přístup do světa TimoCom. Výhody jsou nasnadě – s chytrým telefonem či tabletem se přes aplikaci dopravního barometru přihlásí ke svému účtu u TimoCom skutečně kdykoliv a odkudkoliv. 

 

TimoCom s trojnásobným zabezpečením

A to stále není všechno, inovace mobilní verze jde ještě mnohem dále. „Vyřizování přepravních zakázek musí být co nejbezpečnější, proto jsme pracovali na tom, abychom i u mobilního využívání našich produktů zajistili vysoké bezpečnostní standardy. Podívali jsme se tedy na běžné mobilní verze a bezpečnostní mechanismy a důkladně je prověřili,“ říká Frings. Výsledkem je zabezpečený přístup přes aplikaci dopravního barometru, který TimoCom oficiálně představí na tiskové konferenci „Mobilní přístup? Ale bezpečně!“ před zahájením veletrhu IAA Užitkové vozy 2014. Tato konference se koná  v úterý 23. září 2014, od 11:45 hodin, v sále 17 v Convention Center Hannover. Od 25. září si pak všichni návštěvníci veletrhu budou moci udělat vlastní obrázek o tom, jak lze s pomocí chytrých telefonů a tabletů zefektivnit každodenní práci v logistice. Osobně si zavedené programy na koncových mobilních zařízeních vyzkouší na  stánku C 19 v hale 13, k dispozici jim při tom budou naši pracovníci. Ať je to burza nákladů TC Truck&Cargo ®, výběrová řízení na přepravy v TC eBid®, plánovač tras s funkcí sledování vozidel TC eMap® nebo všechna ostatní obchodní řešení od TimoCom – mobilní přístup ke všem platformám v budoucnu bezpečně zajistí, že firmy budou kdykoliv plně k dispozici.

 

Více informací o TimoCom najdete na www.timocom.cz.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru