23.07.2014

Nejlepší značku 2014 v kategorii Burza nákladů získal TimoCom

Čtenáři vydavatelství ETM zvolili TC Truck&Cargo® nejlepší burzou nákladů

(2)

Düsseldorf, 4. 7. 2014. Během slavnostního ceremoniálu konaného 5. června ve Stuttgartu převzal Christof Thesinga, marketingový ředitel společnosti TimoCom, ocenění „Nejlepší značka“ pro burzu nákladů. Celkem 7 403 čtenářů odborného vydavatelství EuroTransportMedia předtím po dobu několika týdnů hlasovalo pro nejlepší produkty a služby v oblasti dopravy a logistiky.


TimoCom mezi velikány oboru

Patřit mezi „nejlepší značky“ společně s firmami jako Mercedes, MAN nebo Michelin považuje Christof Thesinga za mimořádnou čest. „Jsme středně velká firma řízená vlastníky a vše vyvíjíme, spravujeme a uvádíme na trh sami. Jsme proto obzvláště hrdí na to, že můžeme stát na stupních vítězů společně s giganty našeho oboru. Potvrzuje to, že svou práci děláme dobře. Na tomto místě bych ještě jednou rád poděkoval všem čtenářům vydavatelství ETM a uživatelům TimoCom! Ostatně už pro ně pilně připravujeme další novinky.“ Burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® se stále rozvíjí a rozšiřuje o další užitečné funkce. Jednou z nich je i nová platforma pro sdružené sledování vozidel TC eMap® nezávislá na poskytovateli, ve které lze zobrazit již devadesát různých telematických systémů. Kromě toho je na letošní rok plánován i mobilní přístup, který umožní používání programů také prostřednictvím aplikace z chytrých telefonů a tabletů.

 

Silný produkt, silný servis

Podle Thesingy však o dobré značce nerozhoduje jen přesvědčivý produkt, firma proto stejnou měrou investuje také do kvalitní péče o zákazníky. „Komunikace se zákazníky je základním prostředkem k zajištění kvality. TimoCom má jen v oddělení péče o zákazníky padesát mezinárodních zaměstnanců, kteří jsou k dispozici na telefonu, e-mailu nebo přes Facebook. Je pro nás velmi důležité, abychom byli našim zákazníkům blízko, mohli reagovat na jejich aktuální potřeby a dokázali vyřešit důležité otázky bez velké časové prodlevy,“ shrnuje Thesinga.

V budoucnu chce firma jít ještě dále a s pomocí nového nástroje zjednodušit také komunikaci mezi uživateli.

 

Více informací o TimoCom a o ocenění „Nejlepší značka“ najdete na www.timocom.cz a www.eurotransport.de.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru