03.04.2017

Nová aplikace v dopravní platformě

TimoCom představí svou novinku na veletrhu „transport logistic 2017“

(2)

Erkrath, 03.04.2017 – Poskytovatel IT služeb TimoCom představí svou velkou novinku poprvé v květnu na veletrhu „transport logistic“ v Mnichově. Jedná se o další aplikaci v největší evropské dopravní platformě! Tato novinka digitalizuje zakázky na přepravu a pro více než 110.000 uživatelů se stane pomocníkem v digitální proměně každodenní práce v logistice.

Zažijte představení novinky od TimoCom naživo!

Od 9. do 12. května 2017 znovu otevírá své brány veletrh „transport logistic“, přední světový veletrh logistiky, mobility, IT a managementu dodavatelského řetězce. Pro TimoCom jako vedoucího poskytovatele IT služeb v dopravě a logistice je to vhodná příležitost, jak představit svou digitální novinku živě. V hale A5 na stánku 317/418 mohou návštěvníci novou aplikaci exkluzivně vyzkoušet a přesvědčit se o tom, že aplikace výrazně optimalizuje každodenní obchodní procesy mezi zadavateli, speditéry a dopravci. „Klademe mimořádný důraz na to, abychom všem účastníkům v dopravě přiblížili digitální vývoj, aby rozpoznali, jaké možnosti se jim nabízejí, a využili je ve svých firemních procesech“, říká mluvčí společnosti TimoCom, Gunnar Gburek.

Digitalizace pokračuje

Teprve nedávno byla platforma TimoCom rozšířena o Business Messenger pro digitální komunikaci a o funkci ukládání a stahování dokumentů v integrovaném adresáři firem. „V tomto roce následuje nová aplikace, která je také ve znamení digitalizace a která podstatně zjednoduší pracovní postupy uživatelů TimoCom“, prozrazuje Gburek.

Návštěva stánku TimoCom je tak pro všechny uživatele a zájemce naprostou nezbytností. Až do začátku veletrhu však zůstane tajemstvím, co je tam přesně čeká.

 

Více informací o TimoCom naleznete na www.timocom.cz.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru