27.03.2012

Novinka: Služba TimoCom Identify pomáhá při prověřování obchodních partnerů

TimoCom prohlubuje bezpečnostní opatření 

(1)

Düsseldorf, 27. března 2012 – Bezpečnost je u obchodů, které jsou uzavírány prostřednictvím burz nákladů, neodmyslitelná. Avšak ani ta nejlepší opatření nenahradí nutnost odborného přístupu. S novou bezplatnou službou TimoCom Identify chce společnost TimoCom jako významný provozovatel burzy nákladů a volných vozů pomoci svým zákazníkům při prověřování obchodních partnerů.

Bezpečnost je základem dobrých obchodů, což pro provozovatele dvou evropských zadávacích platforem není žádnou novinkou. Proto TimoCom již od počátku investuje stejnou měrou do techniky, personálu i rozvoje. Nyní byl vícestupňový bezpečnostní systém doplněn o další pilíř: TimoCom Identify. S touto novou službou chce firma apelovat na obchodnickou povinnost odborné péče ze strany uživatelů. „Každý den děláme maximum proto, aby vše běželo bezproblémově. To je při počtu až 300.000 nabídek denně skutečně náročný úkol. Každá zakázka má však svá specifika, proto musí v každém případě také sami uživatelé prověřovat své obchodní partnery. Mají-li naši zákazníci i přesto pochybnosti o identitě partnera, mohou požádat o naši pomoc,“ objasňuje zástupce firmy Marcel Frings.


S kontrolou v předstihu budete mít jistotu

Uživatel, který chce využít tuto novou službu, musí svého potenciálního obchodního partnera nejdříve sám prověřit. V hektickém tempu pracovního dne se ale na tuto povinnost často zapomíná. „Neztrácet čas“ je však špatný přístup. Naopak aktivním přístupem se lze vyhnout rizikům. Skutečnosti, na které si má uživatel dát pozor, objasňuje provozovatel burzy nákladů na www.timocom.cz v rubrice „Bezpečnost“. Důležité je například porovnání údajů o dodavateli s potvrzenými firemními profily v adresáři dopravních kontaktů. Dále je nutné prověřit dokumenty, které jsou při udělování zakázky novému obchodnímu partnerovi obvykle požadovány.


Pokud i po této kontrole přetrvávají oprávněné pochybnosti o údajích partnera, je možné se obrátit na tým TimoCom Identify. Potřebný formulář a přesné požadavky jsou dostupné na www.timocom.cz v rubrice „Bezpečnost“ pod bodem TimoCom Identify.


Jakmile žádost zaslaná faxem na číslo +49 211 8826 5000 nebo e-mailem na adresu identify@timocom.com dorazí, zahájí tým TimoCom Identify komplexní kontrolu. Její výsledky mají klienti k dispozici nejpozději do pěti pracovních hodin.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru