12.06.2015

Ocenění pro burzu nákladů od TimoCom

TC Truck&Cargo® získává značku kvality BME

(1)

Erkrath, 12.06.2015. – Největší evropská burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® od TimoCom byla oceněna značkou kvality BME v kategorii „Transporteinkauf“ (Nákup přepravních kapacit). Jde již o druhý produkt společnosti TimoCom, který získal certifikát BMEnet GmbH, dceřiné společnosti Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (BME – Spolkový svaz pro materiálové hospodářství, nákup a logistiku).

„Z ocenění od BME máme velkou radost. Dokazuje, že burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® od TimoCom neboduje jen rozsahem své nabídky, ale především kvalitou. A to je kombinace, která je na trhu přepravních platforem jedinečná,“ říká Marcel Frings, zástupce společnosti TimoCom. TC Truck&Cargo® je coby platforma pro krátkodobé obchody od nedávna otevřena také výrobním a obchodním firmám z celé Evropy, a proto ji BMEnet GmbH, jež za značku kvality zodpovídá, prověřila na základě objektivního a standardního katalogu kritérií.
A výsledek? „Burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® přináší přepravním firmám i zadavatelům dodatečné obchodní možnosti a pomáhá optimalizovat vytížení kapacit nákupem přeprav. Firmy tak mohou zamezit drahým jízdám naprázdno, což prospívá i životnímu prostředí. TC Truck&Cargo® kromě toho nabízí další doplňky a chytré funkce, které usnadňují každodenní práci zákazníků TimoCom,“ stojí v odůvodnění BMEnet GmbH.
Jednoduše řečeno: Hledají-li zadavatelské firmy efektivní softwarový systém pro svou logistiku, pak v TimoCom naleznou transparentního poskytovatele s prověřenou kvalitou.

Dvojnásobná certifikace pro TimoCom
Značka kvality pro TC Truck&Cargo® je pro TimoCom Soft- und Hardware GmbH již druhým oceněním tohoto druhu v oblasti „Software a platformy“. Již dříve byla podobným způsobem prověřena online platforma pro celoevropská výběrová řízení na dopravu TC eBid®, která nese značku kvality BME v oblasti „Frachteinkauf“ (Nákup přeprav) již od roku 2010. BME také zde upozorňuje na vysokou efektivitu, uživatelskou přívětivost a zvýšení transparentnosti trhu.

Značka kvality BMEnet: Prověřené standardy kvality
Značka kvality společnosti BMEnet GmbH je udělována integrujícím softwarovým řešením a platformám, které optimalizují nákup a logistiku. Základem kontroly je standardizovaný a objektivní katalog kritérií s jasně definovanými požadavky. Smyslem je zvýšit transparentnost trhu při výběru softwarových systémů. Uživatelé tak získají jistotu, že kupují software s prověřenými standardy kvality. A naopak – ocenění poskytovatelé mohou svým zákazníkům prokázat kvalitu svých produktů.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru