05.10.2021

Platební služba od JITpayTM pro zákazníky TIMOCOM v Česku

Vyřizujte své faktury prostřednictvím faktoringu a získejte platbu do 24 hodin

Platební služby JITpay pro zákazníky TIMOCOM v Česku

Erkrath, 05.10.2021 – Odvětví dopravy a logistiky se často potýká s dlouhými splatnostmi za provedené služby. Řešení pro dlouhé platební lhůty, které mohou být i 60 a více dní, mohou nabídnout platební služby. Aby zákazníci získali rychle své peníze, nabízí nyní TIMOCOM ve spolupráci se společností JITpayTM možnost zajišťovat platby prostřednictvím faktoringu. Tato digitální platební služba je k dispozici od 04.10.2021 pro zákazníky TIMOCOM v Čechách. Spolupráce již úspěšně probíhá v Německu a Polsku a v blízké době je připravována mimo jiné také pro Slovensko a Nizozemsko.

„Spolupráce s JITpayTM je pro nás další důležitý posun v nabídce našich služeb“, říká Gunnar Gburek, mluvčí a Head of Business Affairs společnosti TIMOCOM. „S touto digitální platební službou umožňujeme našim zákazníkům, aby vyřešili jeden ze svých hlavních problémů: rychlou platbu za odvedenou práci.“

JITpay™ je poskytovatel platebních služeb, mezi nimiž nabízí také takzvaný faktoring. To znamená, že zákazníci TIMOCOM mají možnost za poplatek převést faktury na JITpay™ ještě před vypršením jejich splatnosti. JITpay™ zaplatí zákazníkovi TIMOCOM obratem a v dalším kroku si fakturovanou částku vyžádá od zadavatele. Pro zákazníky TIMOCOM to znamená okamžitou platbu za jimi provedené objednávky přepravy a zajištěnou likviditu.

Díky spolupráci mezi TIMOCOM a JITpayTM získávají zákazníci záruku platby za dokončené přepravní objednávky do 24 hodin. Faktoring pokrývá 98 % nabídek přepravy ve Smart Logistics System a náklady na službu začínají na 1,99 % z ceny dopravy.

„Těšíme se na spolupráci s TIMOCOM, abychom společně dosáhli zlepšení procesů v odvětví dopravy. Vyřizování plateb a funkce financování v logistice budou stále více hrát klíčovou roli,“ říká Dr. Daniel Steinke, jednatel JITpay™.

 

Další informace naleznete na www.timocom.cz/sluzby/jitpay-platebni-sluzby-pro-dopravce.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru