29.05.2012

TC Truck&Cargo® zůstává „Nejlepší značkou roku 2012“

Čtenáři vydavatelství ETM opět hlasovali pro TC Truck&Cargo® v kategorii burz nákladů

(1)

Düsseldorf, 25. 5. 2012. Čtenáři časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a FERNFAHRER se letos opět jasně rozhodli pro TimoCom. Stejně jako v uplynulých letech měli Düsseldorfští náskok a i přes velkou konkurenci počtvrté v řadě s burzou nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® zvítězili.


Vydavatelství ETM uděluje své ocenění inovativním produktům a službám, které usnadňují každodenní práci v dopravě. Přesně tato kritéria splňuje celoevropská burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo®, která pomáhá všem, kdo se podílí na dopravě. Například eliminováním jízd naprázdno. Marketingový ředitel TimoCom Christof Thesinga, který 24. května ve Stuttgartu ocenění v zastoupení společnosti převzal, říká: „Těší nás, že pro nás hlasoval více než dvojnásobek dotazovaných čtenářů ve srovnání s předchozím rokem. Cena ukazuje, že zákazníci jsou s námi spokojeni a že naši přepravní síť a zadávací platformu využívají a cení si jí. Děkujeme čtenářům za důvěru a našim zaměstnancům za každodenní úsilí.“

Rozhodující je počet nabídek, služby a bezpečnost
Zástupce společnosti Marcel Frings je přesvědčen, že TimoCom bodoval zejména díky velkému počtu nabídek nákladů a volných vozů v burze a novými službami: „Důkazem úspěšnosti softwaru u zákazníků je historicky nejvyšší počet 415.858 zadaných nabídek nákladů a volných vozů v dubnu 2011, a to v jeden jediný den. Mnoho zákazníků využívá také nové služby, jako jsou například telefonická podpora na cestách TimoCom to go nebo speciální horká linka TimoCom Assist. A nová služba TimoCom Identify umožňující prověření nových obchodních partnerů ještě zvýšila bezpečnost. Kromě toho o našich produktech a službách informujeme a diskutujeme na sociálních sítích, kde probíhá takřka přímá komunikace s našimi zákazníky. Díky tomu se hodně učíme“.

 

Ani v budoucnosti nechce TimoCom ve své pozici evropského lídra mezi burzami nákladů a volných vozů zahálet, se svými zaměstnanci připravuje další novinky, které ještě více zjednoduší každodenní práci zákazníků a zefektivní procesy v dopravě.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru