12.09.2016

TimoCom integruje 200. poskytovatele telematiky

Řešení pro sledování vozidel v dopravní platformě se trvale rozvíjí

(3)

Erkrath, 12.09.2016 – Tři roky po rozšíření plánování tras a kalkulace výdajů o aplikaci pro sledování vozidel zapojil TimoCom do této aplikace 200. poskytovatele telematických služeb - firmu Webbase. Poskytovatel IT řešení tak udělal další velký krok směrem ke svému cíli, kterým je nabídnout všem evropským zákazníkům možnost plošně sledovat stav svých vozidel v rámci dopravní platformy a předat tyto informace rychle a snadno zadavateli.

Trvalé rozšiřování funkce sledování

Velký počet zákazníků TimoCom již aplikaci pro sledování vozidel používá k tomu, aby svým zadavatelům poskytli větší přehled o pohybu nákladního vozidla a naloženého zboží. Díky této možnosti odpadá nutnost trvale se telefonicky informovat o aktuální poloze vozidla.

Stejně jako sledování vozidel od TimoCom bude v následujících letech trvale rozšiřována i celá nabídka největší evropské dopravní platformy.

„Kromě našeho adresáře firem a aplikace Messenger je Tracking další možností, jak se v rámci dopravní platformy dále propojovat a zprůhledňovat celý logistický řetězec“, říká zástupce firmy TimoCom Marcel Frings. „V dobách Průmyslu 4.0 je naší největší snahou podporovat digitalizaci a uvádět do života perspektivní projekty ve prospěch našich zákazníků. Další zajímavou možností je například poskytnout zákazníkovi telematická data z různých systémů v jeho preferované aplikaci.“

Základ pro tuto možnost již TimoCom úspěšně vytvořil díky své široké paletě aplikací a trvale rostoucímu seznamu integrovaných poskytovatelů telematiky.

 

Více informací o TimoCom najdete na www.timocom.cz.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru