09.04.2013

TimoCom rozšiřuje TC eMap® o funkci sledování vozidel

Stejný název, zcela nový obsah

(3)

Düsseldorf, 2013-04-08. Firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH přichází s další novinkou. Na konci uplynulého roku uvedl provozovatel lídra mezi evropskými burzami nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® na trh burzu skladových prostor, která byla již od svého vzniku největší v Evropě. V červnu tohoto roku zveřejní TimoCom další inovaci. Firma zcela přepracovala svůj plánovač tras a kalkulační modul TC eMap® a rozšířila jej o funkci sledování vozidel.

Jedná se o zdánlivě malé rozšíření, které se však při bližším zkoumání stává senzací! Poprvé se v TC eMap® zobrazí na neutrální platformě data různých, za normálních okolností nekompatibilních telematických systémů. Zákazníci TimoCom tak budou moci v budoucnu přehledně sledovat své vlastní, ale i cizí vozy. Zatímco dříve museli překlikávat mezi několika portály a aplikacemi, dnes jsou nejdůležitější evropští poskytovatelé služeb v oblasti telematiky přehledně sloučeni v jedné aplikaci. Díky tomu se stane minulostí i následné náročné a zdlouhavé telefonování.

Komplexní řešení pro oblast dopravy
S novým TC eMap® se TimoCom definitivně stává „komplexním“ poskytovatelem. Se svými třemi online platformami určenými pro jednorázové přepravy, smluvní přepravy a skladové prostory všeho druhu pokrývá tato düsseldorfská firma kompletní potřeby pro podnikání v oblasti dopravy. Kromě nové funkce sledování vozidel jsou v TC eMap® vylepšeny také známé možnosti kalkulace nákladů a plánování tras. Souhrn těchto řešení říká zcela jasně – chcete-li být v oblasti dopravy a logistiky efektivní a šetřit čas i náklady, nepotřebujete nic jiného než TimoCom.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru