07.06.2013

transport logistic 2013: Nový TC eMap® poprvé představen široké veřejnosti

Inovativní řešení společnosti TimoCom oficiálně prezentováno na největším oborovém veletrhu

(3)

Mnichov, 7.6.2013 – Společnost TimoCom Soft- und Hardware GmbH hodnotí veletrh transport logistic 2013 v Mnichově jako velmi zdařilý. Absolutním hitem se zde stal nový TC eMap® s funkcí sledování vozidel, kde jsou všichni běžní poskytovatelé telematických služeb zobrazeni v jedné platformě. Tuto produktovou novinku představil TimoCom na největším světovém odborném veletrhu logistiky, mobility, IT a Supply Chain Managementu široké veřejnosti vůbec poprvé. Výstavní stánek TimoCom dokonce navštívil i spolkový ministr dopravy Dr. Peter Ramsauer a o společnost se podrobně zajímal.

S více než 2.000 vystavovateli z 65 zemí potvrdil transport logistic i v tomto roce svoji pověst nejdůležitějšího oborového veletrhu. Více než 53.000 příchozích z řad odborné veřejnosti se postaralo o rekord v návštěvnosti a u vystavovatelů tak zavládla slavnostní nálada. Z velkého počtu návštěvníků profitoval také TimoCom – u výstavního stánku se zastavilo tolik lidí, že se jeho pracovníci téměř nezastavili.

 

Velký zájem o univerzální řešení sledování vozidel

TimoCom představil na veletrhu transport logistic spoustu rozmanitých témat. Největší pozornost však byla věnována novému TC eMap®, řešení 3 v 1 pro podnikání v oboru dopravy. Díky integrovanému plánovači tras mohou zákazníci přímo z nabídky TC Truck&Cargo®, lídra mezi evropskými burzami nákladů a volných vozů, zjistit trasu pro zvolenou relaci či spočítat vzniklé přímé i nepřímé výdaje. Top funkcí produktu je ovšem řešení sledování vozidel, ve kterém lze zobrazit všechny nejběžnější poskytovatele telematických služeb v jedné platformě.

 

Vzácná návštěva na výstavním stánku TimoCom

Ještě před samotným veletrhem se řešení sledování vozidel nezávislé na výrobci postaralo o pozitivní mediální ohlas po celé Evropě. O tom se přesvědčil také německý spolkový ministr dopravy Dr. Peter Ramsauer, který byl při startu TC eMap® osobně přítomen na stánku TimoCom. V rozhovoru se zástupcem společnosti TimoCom Marcelem Fringsem projevil ministr velký zájem o TimoCom a jeho inovativní produkty.

 

 TimoCom – poskytovatel komplexních služeb

Tato düsseldorfská firma pokrývá se svými třemi online platformami určenými pro jednorázové přepravy, smluvní přepravy a skladové prostory všeho druhu kompletní potřeby pro podnikání v oblasti dopravy. Souhrn řešení obsahující TC eMap® ukázal na veletrhu transport logistic 2013 zcela jasně: chcete-li být v oblasti dopravy a logistiky efektivní a šetřit čas i náklady, nepotřebujete nic jiného než TimoCom. Více informací o TimoCom naleznete na www.timocom.cz.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru