22.08.2018

Veletrh IAA Nutzfahrzeuge: TIMOCOM představí novou strategii a identitu značky

Nová IT řešení pro vyšší bezpečnost a propojení dopravního řetězce

(2)

Erkrath/Hannover, 22.08.2018 – Společnost TIMOCOM, přední evropský IT specialista v oblasti logistiky, se představí na veletrhu IAA Nutzfahrzeuge 2018 v Hannoveru (20.-27.09.) se zásadně přepracovanou firemní identitou a novými IT řešeními. Ta umožní uživatelům lepší viditelnost a propojení v rámci celého dopravního řetězce.

„Poskytujeme pomoc a podporu firmám, které chtějí s TIMOCOM využívat digitalizaci chytře, jednoduše a bezpečně“, vysvětluje Gburek.

Digitální transformace jako nová rutina
„Virtuální řešení se již dávno stala motorem světa dopravy“, říká Gunnar Gburek (TIMOCOM Company Spokesman) před konáním nejvýznamnějšího veletrhu v oblasti mobility, dopravy a logistiky. Podle Gbureka je dnes již mnoho kroků v logistickém procesním řetězci digitalizováno – od navázání obchodního kontaktu až po vystavení dodacího listu. „Nyní se zabýváme dalším vývojovým stupněm a nastavujeme milníky pro všední den v logistice budoucnosti, kde digitální transformace již nebude novým projektem, nýbrž každodenní rutinou“, říká Gburek.
Více než dvě desetiletí po založení IT firmy z Erkrathu, která se známou stala díky své burze nákladů, se TIMOCOM postupně vyvinul v systémového poskytovatele pro digitální řízení a realizaci přeprav v nákladní silniční dopravě. „Poskytujeme pomoc a podporu firmám, které chtějí s TIMOCOM využívat digitalizaci chytře, jednoduše a bezpečně“, vysvětluje Gburek.


Inovativní propojování datových a přepravních proudů
Díky až 750.000 mezinárodních nabídek přeprav a volných vozů denně a více než 100.000 sledovatelných nákladních vozů nabízí TIMOCOM nejen přístup na největší dopravní burzu v celé Evropě, nýbrž také výhody propojení v rámci jedinečné logistické komunity.
Na veletrhu IAA (hala 13/stánek C29) budou mít premiéru inovativní logistické aplikace a vylepšená řešení, s jejichž pomocí lze novým způsobem propojit reálné a virtuální světy prostřednictvím datových a přepravních toků. TIMOCOM v Hannoveru vůbec poprvé veřejnosti představí firemní logo a celkovou firemní identitu v novém designu.


Upozornění pro redakce:
Mezinárodní tisková konference k premiéře nového designu TIMOCOM a IT inovací pro svět dopravy proběhne během tiskového dne na IAA, dne 19.09., v 16.00 hod., v sále 15/16 v Convention Center. (se simultánním tlumočením do angličtiny)

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru