27.05.2015

Vynikající úspěch: online výběrová řízení na přepravy s TimoCom

TC eBid® opět obhájil značku kvality BMEnet

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – Celoevropská platforma výběrových řízení na přepravní zakázky TC eBid® byla vyznamenána značkou kvality „Frachteneinkauf“ (Nákup přeprav), kterou uděluje společnost BMEnet GmbH (společnost Spolkového svazu materiálového hospodářství, nákupu a logistiky). TC eBid® úspěšně prošel testem kvality prováděným tímto odborným svazem již potřetí a díky tomu TimoCom Soft- und Hardware GmbH zůstává certifikovanou firmou v oblasti „Software a platformy“. Platforma výběrových řízení umožňuje odesílatelům, spedicím a dopravním firmám sjednávat v rámci celé Evropy pravidelné zakázky na přepravy.

TC eBid® – online nástroj pro zvýšení hospodárnosti
V TC eBid® vypisují výrobní a obchodní firmy i speditéři dlouhodobé přepravní zakázky v oblasti dílčích a kompletních přeprav. Software na výběrová řízení jim umožňuje oslovit až 33.000 aktivních a prověřených poskytovatelů dopravních služeb z celé Evropy. Díky TC eBid® mají zákazníci TimoCom šanci na uzavření dalších obchodů, vyšší jistotu v plánování a možnost efektivně vytížit svůj vozový park. Kromě toho se mohou vyvarovat krátkodobým nedostatkům ložných prostor. Online platforma tedy výrazně zvyšuje hospodárnost a efektivitu v oblasti dopravy. 

Značka kvality BMEnet
Po úspěšném absolvování testu kvality uděluje společnost BMEnet GmbH značku kvality pro software a platformy. Základem testu je katalog standardizovaných a objektivních kritérií s jasně definovanými požadavky. S úspěšnou certifikací zvyšuje značka kvality transparentnost trhu a vytváří důvěru při výběru dodavatele softwarových systémů.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru