02.05.2021

Zajistěte si cashflow: Platební služba od JITpayTM pro zákazníky TIMOCOM

Platba do 24 hodin - Ochrana před otevřenými pohledávkami - Od nynějška pro zákazníky TIMOCOM v Německu

Platební služba od JITpayTM pro zákazníky TIMOCOM

Erkrath, 19.04.2021 – Důležitým předpokladem pro každou firmu je likvidita. S dlouhými lhůtami splatnosti, které mohou být až 60 dnů, to ale může být obtížné. Aby zákazníci rychle dostali své peníze, nabízí nyní TIMOCOM a platební služba pro logistiku JITpayTM možnost zajišťovat platby prostřednictvím JITpayTM. Tato digitální platební služba je od nynějška k dispozici pro zákazníky TIMOCOM v Německu. V průběhu roku ji bude možno používat také v dalších evropských zemích. Nejprve bude následovat Nizozemsko, Polsko, Slovensko, Slovinsko a Česko.

TIMOCOM od nynějška spolupracuje s platební službou pro logistiku JITpayTM. S pomocí této digitální služby obdrží zákazníci v Německu své peníze za provedené přepravní objednávky do 24 hodin. „Našim zákazníkům umožňuje vyřešit jeden z jejich hlavních problémů: rychlou platbu za odvedenou práci“, říká Gunnar Gburek, mluvčí a Head of Business Affairs společnosti TIMOCOM. V průběhu roku bude tato platební služba poskytnuta také v dalších evropských zemích.

Chytře: Tak funguje platební služba JITpayTM

Zákazníci TIMOCOM z Německa mohou faktoring využívat poté, co se registrují na webových stránkách JITpayTM. Přes Smart Logistics System od TIMOCOM se zákazníci dostanou do fakturačního centra JITpayTM, kde mohou po vyřízení zakázky nahrát doklad o dodání. Následně je digitálně a automaticky vystavena faktura. Za malý servisní poplatek jsou peníze během 24 hodin poukázány na účet zákazníka.

Bezpečně: Konečně lze počítat s platbami

Právě v neklidných dobách představují dlouhé lhůty splatnosti pro logistické firmy velkou výzvu. K tomu se navíc přidává nejistota, zda vůbec budou faktury uhrazeny. Spolupráce firem TIMOCOM a JITpayTM pomáhá tuto situaci napravit. JITpayTM nabízí 100procentní ochranu před výpadky plateb a garantuje rychlý tok prostředků - i v případě dlouhých lhůt splatnosti.

Jednoduše: Velký užitek s malými náklady 

Žádné upomínání, žádné dlouhé čekání na platbu: JITpayTM převezme jak riziko, tak i celou správu pohledávek. Zejména malým a středně velkým firmám přináší faktoring úlevu, a navíc je jeho používání jednoduché. Jediné, co musí zákazník udělat, je jednorázově se registrovat a nahrávat doklady o dodání. Zbytek se za něj vyřídí zcela digitálně.

 

„Těšíme se na spolupráci s TIMOCOM, abychom společně dosáhli zlepšení procesů v odvětví dopravy. Vyřizování plateb a funkce financování v logistice budou stále více hrát klíčovou roli.  Společně s TIMOCOM můžeme v této oblasti vygenerovat pro trh významnou přidanou hodnotu,“ říká Dr. Daniel Steinke, jednatel JITpay™.

„Spolupráce s JITpayTM je pro nás další důležitý posun v nabídce našich služeb“, říká Gunnar Gburek, mluvčí a Head of Business Affairs společnosti TIMOCOM. „S touto digitální platební službou umožňujeme našim zákazníkům, aby vyřešili jeden ze svých hlavních problémů: rychlou platbu po odvedené práci.“

 

Další informace nalezneze zde: www.timocom.de/services/factoring-kooperation-timocom-jitpay

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru