TIMOCOM 29.06.2021
2

Bezpečnost v síti TIMOCOM zajišťuje software

Fraud Detection System trvale prověřuje nabídky přeprav a volných vozů.

Bezpečnostní štít v síti TIMOCOM

Bezpečnost hraje zásadní roli v reálném i digitálním světě. Právě v oblasti B2B je důležité moci se spolehnout na serióznost dodavatelů a zadavatelů. O bezpečnost sítě TIMOCOM se nyní stará speciální software, který provádí nepřetržitou kontrolu nabídek přeprav a volných vozů.

Vyzkoušejte Smart Logistics System zdarma

Zvýšené požadavky na bezpečnost sítě

Smart Logistics System od TIMOCOM každý den používá více než 135.000 uživatelek a uživatelů. Denně je zde uveřejněno až 800.000 nabídek přeprav a volných vozů. Tyto nabídky jsou zčásti zveřejňovány automaticky přes rozhraní mezi TIMOCOM a systémy řízení přeprav (TMS), zčásti manuálním zadáním přímo do systému.

U tohoto počtu se již může stát, že někteří zadavatelé ojediněle nedodržují podmínky používání. Stává se to sice zřídka, přesto je nezbytné tomu zabránit a příslušné nabídky odstranit. V případně nezbytnosti jsou nabídky, které nevyhovují podmínkám, vymazány. Zdá se to možná přísné. Přispívá to však k tomu, že všechny zákaznice a zákazníci z celé Evropy mají k dispozici spolehlivou a bezpečnou síť s vysoce kvalitními nabídkami přeprav a volných vozů.

S trvale rostoucím počtem nabídek a aktivních uživatelek a uživatelů digitálních aplikací a služeb vzrostly rovněž požadavky na bezpečnost systému. Řešením, které vyvinul TIMOCOM, je software, který se stará o monitoring systému nepřetržitě a automatizovaně.

Rychlejší kontrola nápadných aktivit

Kromě nabídek přeprav a volných vozů jsou kontrolovány rovněž aktivity v našem systému a zjišťuje se, zda nevykazují nesrovnalosti. V případě, že software zjistí něco nezvyklého, vytvoří se kontrolní úloha, která je rovnou automatizovaně předávána pracovníkům oddělení bezpečnosti a zajištění kvality, kteří ji prověří. I přes automatizaci se vždy provádí ještě individuální posouzení. Proces se ovšem s pomocí bezpečnostního softwaru celkově výrazně zrychluje.

Zvýšený objem přeprav v systému od TIMOCOM přitom není žádnou zvláštní výzvou. Rostoucí počet, ať se jedná o nabídky nebo uživatelky a uživatele, nepředstavuje problém. Automatizace navíc zefektivňuje procesy a zaměstnankyním a zaměstnancům usnadňuje aktivní vyhledávání nesrovnalostí. Potenciálně odhalené nabídky si mohou ihned prohlédnout a zkontrolovat je.

Fraud Detection System představuje výrazné usnadnění práce při kontrole firem a nabídek v systému od TIMOCOM. Tento software, který byl vyvinut týmem Research & Development Team této FreightTech firmy, posiluje vysokou bezpečnost sítě a tím i dopravců, speditérů a zasílajících podniků v Evropě.

Registrovat se do Smart Logistics System!

 

Další zajímavé články:

Jak se dostat rychleji k penězům: Proč se faktoring v logistice vyplatí.

Odolnost versus efektivita: stabilita díky flexibilním dodavatelským řetězcům

TIMOCOM Pomoc při rozjezdu: Jak získat zakázky

Staňte se znalcem v oboru

Nechte si pravidelně zasílat relevantní články, důležité odborné příspěvky a exkluzivní zprávy pro uživatele!


Přihlášení k odběru novinek

Nahoru